Najnovšie recenzie zo sekcie Gadgets
- Jednoduchá inštalácia ktorú zvládne každý. Robí čo treba.
- Rýchlosť
- nefunguje, šmejd len tak pohodeny v zasielke.. ubohe
nefungujúci šmejd už pri dodaný, len tak pohodení na dve časti v zasielke, kolotočárska cetka.
- Zaujímavý doplnok
Zaujímavý doplnok
Funguje dobre aj ked s malym oneskorenim.
- iPhone vetráčik sa nedá pripojiť k žiadnemu typu telefónu, tým pádom je nefunkčný
Ok
DOBRA VEC DO KAZETAKOCH,NETREBA ICH MENIT KED ESTE FUNGUJU.
- funguje ok
Nie je to presne to co som potreboval, ale to nieje problem predajcu. Ale funkciu to splni.( pomocka na vytycovacie koliky pri rovnyh liniach.)
- milý výrobok
- málo pevný
uz sme ho raz mali, dieta ho znicilo asi po jeden a pol roku
- ľahučká, praktická
- nemám nič proti
sme veľmi spokojní s týmto výrobkom
- Praktická a cenovo prístupná vec.
- Na jednej LED lampe bol špatný kontakt.
Hodnotím výrobok tak na 50 %.
doručili mi nefunkčný výrobok
- jednoduchá inštalácia
- odliepa sa, slabá lepiaca hmots
okrem toho odliepania v pohode
- veľmi šikovná lampička
- malá
- skladná
veľmi šikovná lampička , skladná , malá , perfektné svietenie
- Prakticke prisatie k povrchu. Lahka a rychla manipulacia. Drzi to tak pevne ze som s tym pri skuskach zdvihol 50kg skrinku 10 cm nad zem a drzalo to...
- Su dost kratke. Je to madlo len na jednu ruku. Bolo by lepsie keby bolo mozne drzat sa oboma rukami.
Ak mate na montaz jednoliatu pevnu plochu je to fantasticka vec. Ja som ho pouzil na sklenenom sprchvacom kute. Horsie by to asi drzalo na povrchoch s reliefom (niektore typy obkladov).
Odporucam pred pouzitim dobre odmastit podklad aj prisavku.
Inak OK...
- svieti keď treba dieťa uspať
- trošku je to celé labilné
- Šikovný pomocník
- Slabý ťah
Odporúčam
- Zapnutie a vypnutie s TV.
- Odlepuje sa na krajoch.
- Vyborna vec ktora kazdeho zaujme
- privodny kabel ku zdroju nebol priletovany na plosny spoj a iskril. Vyrobok sa vlastne ani nedal pouzit pre nedostatocny konstatny privod prudu.
- v popise pri tovare je uvedene ze sa da zemegula rozobrat a na magnet sa daju polozit aj ine predmety. Je tam k tomu aj video. Bohuzial to nie je pravda. Zemegula sa rozobrat neda. Obchod sa k tomu vyjadril tak, ze to je iba ilustracne video. V ponuke vsak nie je taky model ktory by rozobratie umoznoval. Tym padom sa da vyrobok pouzit iba na 50%.
Vyrobok svojim poskodenim na privodnom kabli ohrozoval zakaznika pri pouzivanim, tovar sa nedal vlastne ani pouzit.
Reklamu pri tovare povazujem za zavadzajucu a klamlivu, neodpovedajucu variantam ponukaneho tovaru.
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »